Contacteer ons op 0494 23 37 35

 

Klinkerwerken Verbist in Herselt, klinkerwerken van klinkende kwaliteit

Puur vakmanschap, prachtig resultaat

Klinkerwerken Verbist  in Herselt is hét adres voor klinkerwerken van topkwaliteit. Onze vakmannen zijn trots op hun stiel – en dat merkt u. We hebben ruime ervaring in het vak en garanderen telkens weer een verbluffend resultaat.

 

Het enige dat ons vakmanschap evenaart, is onze service. Uw wensen staan op elk moment centraal. Onze medewerkers staan altijd paraat om al uw vragen te beantwoorden. Bent u niet zeker over wat de mooiste materialen zijn voor uw terras of oprit? Dan adviseren we u met plezier én met kennis van zaken over de mogelijkheden.

Klinkers leggen, onze tweede natuur

Met oog voor detail verwezenlijkt ons jonge, dynamische bedrijf al uw klinkerwerken in de regio’s Antwerpen, Herselt, Leuven, Westerlo, Putte, Heist-op-den-Berg, Geel, Aarschot en Herentals.


Ook voor al uw kleine en grote klinkerwerken in Vlaams-Brabant bent u bij ons aan het juiste adres. Klinkers leggen is onze tweede natuur. We perfectioneren het vak tot in de kleinste details.

 

U vindt in ons een betrouwbare partner voor:

 

Het materiaal van uw keuze

Verkiest u prachtig natuursteen of authentieke klinkers? Welk materiaal ook het mooist aansluit bij de vormgeving van uw tuin of de architectuur van uw woning, wij plaatsen het snel, vakkundig en tegen scherpe prijzen.

 

We nemen uw hele klinkerproject van a tot z in handen. Van de opmeting tot het ontwerp, van de uitvoering tot de professionele afwerking; onze experts zorgen voor het mooiste resultaat. En dankzij onze contacten met de beste leveranciers uit de streek, komt uw droomterras of –oprit binnen handbereik. Want goede contacten betekenen voordelige prijzen. Zo realiseren we elk project binnen het vooropgestelde budget.

Contacteer ons

Wilt u liever zelf aan de slag gaan? Dat kan! Wij delen onze expertise met u, adviseren u over de optimale materialen en geven u andere praktische tips.

 

Klinkers of kasseien laten leggen? Bel vandaag nog naar Klinkerwerken Verbist in Herselt of vul het contactformulier in. We bezorgen u snel én gratis een vrijblijvende offerte.