IMG_3191

POORTEN | VIDEO - & PARLOFONIE

Tuinpoorten -diverse materialen met onberispelijke kwaliteit

Elk model tuinpoort kan worden uitgevoerd als enkele of dubbele draaipoort alsook in schuifpoort. Handmatig of geautomatiseerd, voorzien van videofonie of toegangscontrole met klavier, alles is mogelijk afhankelijk van uw wensen en behoeften.

Videofonie en parlofonie

Zodra er  een bezoeker aanbelt verschijnt het beeld van de bezoeker direct haarscherp op de 5 inch hoofdmonitor en op de draadloze 2.2inch draagbare monitor handset.
Met de ‘Talk’ toets kan u door de handsfree-spreek/luister functie communiceren met de bezoeker. Bent u op de moment van aanbellen niet thuis, geen probleem, ieder keer dat er wordt aangebeld worden er automatisch beelden van de bezoeker opgeslagen op de hoofdmonitor. U kunt opgenomen beelden van de bezoekers terug zien in het geheugen van de hoofdmonitor. Horen is goed, zien is veiliger, toename aan veiligheid en comfort.

De kit is de meest voordelige en praktische oplossing voor de installatie van uw video- parlofonie. Hij bevat alle nodige producten voor de plaatsing van het systeem: voeding, binnentoestel en buitendeurmodule.